Webbdagarna på Waterfront | dag 1

Posted by | March 19, 2014 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Första dagen på Webbdagarna är avklarad och jag känner mig nöjd med min insats. Även om Stockholm just nu bjuder på riktigt tungt marsväder så har Waterfront levererat några solstrålar. Ett par timmars jobb vid stora entrén och bakom en videofilmkamera och några timmar betraktande av härliga talare.

Temat på årets event är Global och det började bra med härliga Beata Wickbom och Perihan Abou-Zeid, båda inspiratörer och verkliga människor. Tack för era peppande ord. Det fortsatte med många järn i elden, Tomas Bennish, som bjöd på nyheter around the world. Han tillhör den där skaran människor som är väldigt involverade i saker och ting men som i en presentation kan skjuta lite fyndigheter och roliga slides, och få en att ha blivit lite klokare. Det var inspirerande om inte annat att få ta del av den karln.

Efter en svår att hitta vegolunch så pratade Valtech och Funka Nu lite om webbdesign och flat design. Det gav mig fina idéer och insikter. Tack för det alla inblandade.

Sammanfattar dagen med att det var mycket människor, glada människor och stort fokus på kaffe och kött i uppsamlingslokalerna. I morgon är en ny dag, nya arbetstimmar och nya talare. Bland annat kommer ingen mindre än Stefan Lövfen. Något jag inte kan missa. Hoppas på att få plats i lokalen bara. Den slukar inte alla 1600+ personer som köpt biljett till årets upplaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.