Vad händer i klassen då?

Posted by | October 24, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Det händer så klart en hel del. Det är presentationer som ska snickras ihop och sidor som ska sättas upp. Beslutsångesten av grafikval är stor. Jag tror dock att man börjar i fel ände om man försöker börja med utseende. Jag tror att man måste börja med vad man vill säga. Vad vill jag säga och till vem?

Nu kanske ni undrar vad jag försöker säga med min sida? Det trodde att jag var tydlig med men kortfattat så försöker jag berätta om vad som händer kring min utbildning, och mig själv. På ett inte så matnyttigt vis. Jag är inte ute efter att försöka förklara för er hur branschen ser ut. Vad som gäller nu och hur man ska göra vad. Samtidigt vill jag så klart försöka nå ut med vad jag faktiskt lär mig här. Så att någon kanske skulle vilja anställa mig i något syfte i framtiden.

Om ni letar efter en mer matnyttig sida så kan ni kolla in en klasskompis sida.  Malin Göransson  kommer inte bara  med väldigt mycket bra information, hon skriver riktigt bra också. En sida väl värd att hålla koll på.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.