Två månader in…

Posted by | November 04, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Tiden flyger iväg när man har kul och det har redan gått två månader på den här onlinemarknadsföringsutbildningen. Ni minns vad jag sa precis i början; att den kommer vara över innan jag har skrivit onlinemarknadsförarutbildning på Medieinstitutet. Men det är den inte. Som ni precis såg.

I den här fasen har vi alla lärt oss en massa om rätt mycket inom markandsföring, SEO och SEM. Vi har dansat oss in i en djungel av treordsförkortningar och kodning. Vi har sjösatt tusen och en nya konton, appar, plugins och program. Vi har grottat ner oss i AdWords och analyserat ord. Trots allt det nämnda så går många runt med en känsla av att vi inte har lärt oss någonting. Jag kan bara misstänka att det är känslan av att vi borde kunna allt om allt just nu som spökar. Vi ska inte kunna allt om allt just nu, det ska vi kunna om ett år. Gott om tid att bli expert på alltså.

Det har varit bra tempo på grupparbeten, föreläsningar och kunskapsprov. Lite på gränsen till på för mycket men något som har peppat hela vägen. Personer som föreläst hos oss än så länge är bl.a.  Nikke, Johnny, WernerJohn, Per och Mattias. Tack ska ni ha. Vi ser fram emot fler projekt nu. Samma personer samt ett par till har presenterat branschen för oss på ett mycket bra vis. Vi känner oss behövda. Vi känner att ni längtar efter oss. 

I helgen hade klassen fest förresten. Den höll på sent och jag kan bara prata för mig själv, men efter en stund tänkte jag förmodligen bara i treordsförkortningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.