Tretimmarsbubblan i hamnen

Posted by | November 19, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Då ska vi se. Jag har en Nokia Lumia 920 framför mig och etthundrafemtio minuter att döda. Jag är alltså på extrajobbet och vill undvika alla former av matchresultat. Längre bort i korridoren sitter tretton ungdomar som snart ska bli militärer och glor på min laptop där matchen streamas. Jag hoppas hoppas att väggarna tar alla typer av glädje/deppen yttringar från dem. Jag kan inte gå in på någon form av sociala medier, det är många jag har, för jag lovar och svär på att till och med instagram kommer avslöja inom någon minut om det blir mål för något av lagen.

Jag kan inte heller kolla nyhetssajter då alla verkar rapportera live från spelandet. Och att skriva någon form av längra bloginlägg på en mobil var både jobbigt och trkigt då jag saknar översikten. Alternativ jag har till att inte sitta med mobilen i handen är att dricka kaffe. Skriva något med papper och penna. Hej skrivkramp. Eller att gå ut i det stora huset och fota lite övergivenhet.

Eller så
Jobbar jag på mina Linkedin-kontakter. Är dock lite osäker på om resultat kommer dyka upp där.
Spelar Temple Run.
Ser om jag vågar shoppa något online med min telefon.
Redigerar bilder för kommande inlägg.
Skriver en julklappslista.

Ok. Modet är uppe. Jag borde klara 150 minuters avskärmning från världen. Tack och hej.
Jag tar avstånd från alla stavfel och fel i texten i det här inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.