Topp Fem Favoritord

Dags för ännu en lista. Topp fem favoritord. I dagsläget. Den här listan förändras väl mest av alla listor men just nu är det en fin skara som lyckats klämma sig in på topp fem. 

 1. Firespitting
  Nästa gång du känner att teamet måste samlas för lite brainstorming. Säg inte brainstorming. Säg Firespitting. Och fräs lite samtidigt. Väldigt effektivt och inspirerande.
 2. Digitala Touchpoints
  När ni måste veta var och hur ni ska nå ut med budskapet till individen. Vilken digital touchpoint pratar vi om nu? I vilken kanal och på vilken skärm? Jag ser fram emot att viska fram vid skrivbordet på min nästa arbetsplats.
 3. The Possimpible
  Nästa gång du vill förklara hur det omöjliga kan samarbeta med det omöjliga. Citera Barney Stinnson. The Possimible. Det är bara ett av många Barney-ord som skulle platsa på den här listan.
 4. Kampanj
  I hate it. I love it. I hate to love it and I love to hate it. Ena dagen ska jag aldrig mer ta ordet i min mun, andra dagen kampanjar jag sönder hemmet. Stor bonus att det påminner om Kampai.
 5. Big-Data
  Måste sägas snabbt och med stor inlevelse. Så att det låter som ETT ord, fast vi kan se att det är två. Även att ordet i sig är otydligt så ska budskapet nå fram. Här kan lektionerna i presentationsteknik med Pontus Olgrim komma till hands. Kraftpossition tio minuter inför uttalandet. Mottagaren ska känna att framtiden är här. Kombinera gärna med The Possimible. BIG DATA – The Possimible

Jag har skrivit andra listor också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.