Top Five Power Youtubes

Posted by | February 25, 2014 | Outside | No Comments

Har ni Youtubevideos som ni alltid kommer tillbaka till? Videos ni om och om igen tittar på för att inspireras, stärkas eller bara få känna det där pirret av något awesome? Eftersom jag gillar att göra listor, som alla andra, så följer fem av mina power up youtube-videos här nedan:

)
Gorillaz – Empire Ants (Live On Letterman)
Det är så mycket brilliant i det här framtrådandet att hälften vore nog. Damon är skön, bandet är skönt, kören är fantastiskt och Little Dragon är som bara hon kan vara. Kommer alltid kunna gå tillbaka till den här videon och inspireras.

)
Spandau Ballet – Gold
Precis i denna stund bestämmer jag att jag ska lyssna på den här låten inför varje presentation jag ska göra i framtiden. Så att ni vet om jag försvinner i tre minuter. Den boostar allt det goa man har i kroppen, så att det blir ännu goare.

)
Paramore: Decode
Ett exempel på stor röst i liten kropp. Kommer aldrig sluta fascineras över Hayley. En inspiration.

)
Danny MacAskill’s Imaginate
Från avdelningen “När man är så duktig att det ser lätt ut” har jag den här. Färdigheten och produktionen. Att ha den här som ribbexempel, det är att sätta ribban högt.

)
Zlatan Ibrahimović ● Top 10 Goals | David Peradze
Allt Zlatan gör är Power. Ni vet, när han har gjort mål och sträcker ut armarna? När han blir så där stor? Den största Powern på fotbollsplanen idag.

Jag slänger in en bonus också. Kan inte låta bli… Låten är fin. Fortfarande. Men det jag älskar med den här är Kimbras händer. Händerna som fascinerat så många andra. Unikt är ordet. Något att ta med sig vid framtida presentationer. Kimbra fängslar en med hela sitt uttryck. Fantastiska tjej.

)
Gotye performing “Somebody That I Used To Know” on KCRW

Leave a Reply

Your email address will not be published.