På jakt efter den bästa LIA-Praktiken hösten 2014

Tiden går snabbt när man har kul. Den här dagen har exempelvist gått riktigt snabbt med valdeltagande och familjehäng. En annan sak som gått snabbt är min tid på Djurens Rätt. De är långt ifrån över men det är ändå dags att börja söka efter en praktikplats inför höstens period. Datum som gäller är 22 september till 28 november 2014. Om du eller den du jobbar för  tar in praktikanter inom onlinemarknadsföring är du mer än välkommen att höra av dig eller skicka över ett tips. Inför höstens sökande tänker jag inte försöka mig på en LinkedIn-annons då erbjudanden till oss är tillräckligt många som de är. Jag tänker dock söka mig till de företag och organisationer som jag tror ger bäst utbyte åt båda håll. Det är som vanligt, alla dörrar är öppna, än så länge.

Jag tänker inte summera tiden på Djurens Rätt nu. Jag kan dock redan säga att det har varit väldigt givande och kul tid. Ett par lärorika och fina veckor. Vilket ställe och vilka människor! Inspirerande.

Så återigen, är du intresserad av att prata med mig om en praktikplats i höst – kontakta mig mer än gärna så kan vi ta en förutsättningslös diskussions-fika. Här är min bakgrund förresten…

Leave a Reply

Your email address will not be published.