National Novel Writing Month

Posted by | November 03, 2013 | Outside | No Comments

Då var november här igen. En månad som samlar hundratusentals skribenter runt om i världen kring ett mål. Att skriva en bok på 30 dagar. jag gjorde mitt första år 2012 och kom då en tredjedel på mitt egna projekt. Något jag ändå var nöjd med då. Sedan dess har det stått stilla kring den boken. Andra saker har blivit skrivna istället. Saker som ska ges ut. Som ska läsas in eller som bara ska ligga och samla damm bland molnen.

Årets National Novel Writing Month hoppas jag tar mig närmre mitt slutmål. Samma mål som fick mig att börja ta skrivkurser för tre år sedan. Jag ska bli klar med den där jäkla boken. Bokens handling är för bra för att inte bli skriven. Så är det. Även om jag inte har rört historien på något år så har det ändå hänt saker i den. Karaktärer har utvecklats på andra håll. I mininoveller. Under skrivarövningar. Handlingen har förändrats en del. Det måste den få göra. Den har ett eget litet liv.

Om någon vill följa min utveckling så heter jag busstop där.

Leave a Reply

Your email address will not be published.