Marknadsplaner och Stockholms Undergång

Posted by | April 04, 2014 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Igår pitchade jag och min lagkamrat Jessica Mac Guinnes den marknasplan vi under tre veckor satt ihop för Denny´s Home. Ett jättejobb på relativt kort tid. Det vart inte bättre av att jag åkte dit på magsjuka precis när slutspurten skulle inledas. Så jag vill passa på att ge Jessica en stor eloge som styrde upp jobbet medan jag låg hemma i feberyran.

Jag  är i det stora hela nöjd med arbetet och pitchen som var inför utbildningsledare och lärare på skolan, Denny själv, andra projektgrupper samt eminenta Daniel Norin från WGP och Anneli Näs.

Det finns så klart alltid saker man kan ha gjort annorlunda i efterhand. Det fanns kanske saker som var mer värda att ta med i pitchen, för ska man sammanfatta 80 timmars jobb på tjugo minuter får man hålla tungan rätt i mun när man väljer sina ord.

Hur som helst. Projektet är över och nöjdheten är stor. Nu ser jag fram emot tio veckors LIA på Djurens Rätt där jag till stora delar ska fokusera på konverteringsoptimering. Det kommer bli tio veckor hårt jobb men jag är laddad som aldrig förr. Jag kommer sikta högt för jag vet att jag landar mjukt om det inte skulle hålla.

Stockholms Undergång

En annan marknadsplan tar vid nu när jag äntligen kan släppa Dennys. “Stockholms Undergång” närmar sig nämligen. Men innan jag börjar snickra ordentligt på den tillsammans med de andra skribenterna för Fruktan.se, så ska jag passa på att andas lite extra i helgen.

”Stockholms Undergång” är en antologi skräcknoveller om hur staden möter sitt slut i nutid, dåtid och framtid. De tio fristående berättelserna tar plats i ett Stockholm som är obehagligt välbekant. I ett Stockholm där vardagen raseras. I ett Stockholm där vad som helst kan hända.
Sömngångare demolerar Stockholm. Pesten bryter ut, monster samlar lik och skadedjur utrotas. Ett väderfenomen drabbar staden, demoner kommer till Kungens Kurva och en komet närmar sig Sergels Torg. Människor förfryser inifrån och Hötorgsskraporna faller som dominobrickor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.