London Baby och Coke-reklam

Posted by | February 19, 2014 | Outside | No Comments

Jag var i London med familjen i veckan. Min favoritstad av alla städer där ute. Eller, den kanske delar förstaplatsen med Tokyo. Och New York. Det finns för många bra städer där ute helt enkelt, men London kommer alltid ha den största delen av mitt hjärta. Det var där jag träffade min flickvän som jag nu, snart tio år senare, har en son med. Vi spenderade veckan med att bara gå runt i bl.a. Kensington och Islington. Vi fikade, åt och mindes gator och platser. Det känns som att det sitter ett litet minne förknippat med varje litet hörn, vilket är helt ologiskt då jag långt ifrån har varit på alla gator i hela London. Innan vi åkte hade vi så klart läst om regnovädret som har drabbat stora delar av UK. Därför tog jag bara med mig ett par Dr Martens. Det resulterade i solsken hela dagarna och väldigt onda fötter.

Andreas Rosell

Andreas Rosell

Förresten så har jag min frisörska i London. Så nu har mitt ett år långa Bad Hair Day blivit en väldigt fin frisyr.

 

coketröja

coketröja

Självklart blev det en del shopping också. Och shoppar man i London så går man till Top Shop på bl.a. Oxford Circus. Efter ett besök där så kan jag inte släppa den här tröjan. Jag vet, man går runt med logotyper på sina kläder hela tiden. Men det är något med tröjan, märket och helheten som känns… märklig. Varför vill någon köpa en tröja från Top Shop med Enjoy Coke tryck på? Jag fattar inte. Om något borde någon få betalt för att gå runt med en sådan tröja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.