LIA 1 avslutad och föräldrarledighet

Då var tio veckor på Djurens Rätt avklarade och tiden gick alldeles för snabbt. Jag är enormt tacksam för att organisationen ville ta in mig under den här perioden. Jag har lärt mig en massor inom mina områden men också mycket om hur en organisation jobbar med fokus på medlemsvärvning osv.

En kort sammanfattning om vad jag har arbetat med på Djurens Rätt:

  • Identifiering och uppsättning av goals och events i Google Analytics.
  • PPC
  • Konvertering och optimering
  • Dashboards och rapporter i analytics
  • A/B-testning
  • Ansökte och fick ett Google Ad Grant-konto i AdWords. Satte upp kampanjstruktur och skrev annonser
  • Facebook-annonsering
  • Content Marketing
  • Webbanalys

Idag börjar nästa äventyr då mina pappadagar kickar in. Framför mig ligger sex veckor med sonen då sambon ska börja jobba igen. En omställning för hela familjen. Vi har varit tre hela den här tiden. Jag har haft tur att kunna vara hemma med sonen så pass mycket de här första 17 månaderna. Och snart börjar han på förskolan också…. tiden går snabbt alltså. Any how. Låt sommaren komma igång på riktigt nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.