Trettiotvå stycken onlinemarknadsförare ger sig ut i världen

Posted by | December 07, 2014 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Vi har haft skolavslutning och återigen kan en konstatera att tiden går alldeles väldigt snabbt. Var det inte igår som vi träffade vi varandra för första gången?
Det är makalöst vilken respons alla i klassen har fått från marknaden. Redan innan examen hade 65% av onlinemarknadsförare, eller digitala marknadsförare om ni så vill, fått jobb inom området. Nu är det flera, har ingen exakt siffra men det känns klart att alla, om så önskas, kommer att ha fast jobb väldigt snart. Och vad händer när något svarar så här bra? Stoltheten växer så att det knakar, hos alla inblandade. Medieinstitutets elever är starka, det är bara att konstatera, dessutom är vi många i det stora nätverket. Det ska bli mycket spännande att följa allas resa som börjar nu, och se vems vägar som går ihop med andras, för att många i klassen kommer att jobba med varandra på något vis är uppenbart. Sverige är ett litet land. Det känns så kul!
Tack klassen, tack Medieinstitutet för att ni gav mig utbildningen och tack utbildningsledare David för allt du roddar med.
Den här bloggen kommer leva vidare och ta mer fart nu med inriktning på yrkesverksamheten och politik. För att återkoppla till en av anledningarna till varför bloggen startade, för att synas, så har det gått bra. Jag har tagit över första sidan, och syns. Nu ska jag bara hålla arbetet uppe för jag vill inte släppa fram någon annan Andreas Rosell, inte ens om det handlar om Sveriges Starkaste man.

Leave a Reply

Your email address will not be published.