Högläsning i Kulturnyheterna

Posted by | December 17, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Jag har jobbat väldigt mycket med bilder i mina dagar. Har jag inte suttit och jobbat med dem i Photoshop eller Illustrator…

Panda Peace av Andreas Rosell

Panda Peace av Andreas Rosell

…så jag suttit framför något skrivprogram som Word.

Framför allt så älskar jag att skriva. Att måla upp bilder med text. Något som jag verkligen får utlopp för i Fruktan. Vill ni veta mer om Fruktan.se så kan ni se när Kulturnyheterna besökte oss under ett Fruktan-möte hemma hos Fruktan-medlemmen Boel Bermann.

Nu har jag också bestämt mig för att pröva Pecha Kucha-formatet nästa år. En presentationsform som ställer höga krav på bilder och framförande. Det är alltså en presentation med förbestämt tidsförlopp. Tjugo bilder med tjugo sekunders snack till. Det blir verkligen något att bita i och jag hoppas att jag kommer kunna filma om det händer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.