Google Authorship

Posted by | October 27, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Efter påtryckningar av alla har jag aktiverat mitt Authorship. Och som ni kan se nedan så fungerar det. Visserligen drar det skeppet mot det där trovärdiga och innehållsrika jag alltid ha velat vara en del av. Sötter vi våra ansikten bakom det vi skriver höjs nivån i trovärdighet. Ingen tvivel om det.

Nu kan jag även passa på att avslöja ett av mina mål med utbildningen. Jag måste tränga mig om en annan Andreas Rosell, en Andreas Rosell som länge var Sveriges starkaste man. Han har alltid legat och tagit de första positionerna på första serpen men nu får han se upp, inom en snar framtid har jag planer på att buffla mig förbi honom.

Jag inser också att jag bör byta ut min bild. Eller vad tror ni? Jag älskar hattar, jag var länge känd som Hatt Andreas i den här stan. Under min klubbkarriär. Han med hatten som alltid sätter igång dansgolven. Men är det bra att ha en hatt på en Google Autorshipbild? Jag vet inte. Sänder det bra eller dåliga signaler? Jag VET INTE. Men jag kanske får feedback på det snart.

Andreas Rosell har aktiverat sin Autorship

Andreas Rosell har aktiverat sin Autorship

Leave a Reply

Your email address will not be published.