Första tentan – Kunskapstest

Posted by | October 21, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Då har man haft utbildningens första tenta. Vi kallar det för kunskapstest. Det var köttigt och stressigt. Men ska man jobba med marknadsföringen av något slag så är det bara att vänja sig så klart. Om det gick bra? Återstår att se. Känns det bra? Japp det gör det.

Det härligt med att bli testad är att man blir så grymt fokuserad på uppgiften. Efteråt gick jag ut och satte mig vid ett av borden i kafeterian och skrev ihop en tre sidor lång mininovell för Fruktan och det kommande Hallowenprojektet. Det ska spelas in podcast och snart kommer det finnas tio härligt rysliga historier att lyssna till.

Jag antar att jag kommer återkomma med hur det gick på tentan. Eller så håller jag det hemligt. Oavsett utgång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.