Det oerhörda administrativa arbetet

Posted by | October 27, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | One Comment

Att komma igång som student till onlinemarknadsförare kräver en enorm uppstart i form av att starta konton, fixa program och se till att alla plugins kommer till rätt plats. Allt kommer väldigt mycket på en gång så klart.  Redan nu kan jag erkänna att mitt tak för fyrasiffriga lösenord är nått, vilket har fått konsekvensen att jag nu alltid slår fel kod på fel ställe. Jag försöker exempelvis alltid komma in i skolan med min matkod. Om det har någon djupare innerbörd vet jag inte. Men jag kanske ska fråga någon om det.

Det administrativa jobbet är alltså rätt stort just nu och det kan vara bra att påminna sig om att när vi är klara och ska ut i arbetslivet så börjar det hela om. Nya konton, nya lösenord och nya maskiner som kräver sina installationer och anpassningar. Något att se fram emot!

Jag hittade den här masken i mitt filmarkiv. Det är en stor rackarlarv från Tokyo med vänner. Jag känner mig lite som honom. Jag tror att de andra i klassen känner sig lite som honom. Stor och långsam men med ett bestämt mål. Jag ska ta mig över till andra sidan. På andra sidan där ordning och reda bor.

 

 

One Comment

  • Malin says:

    Precis så är det! Man maler på och är glad att man inte har lika många fötter som han att hålla på jorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.