Content Marketing – PoleBuddy.se

Posted by | January 27, 2014 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Poledance och PoleBuddy.se

Jag och mitt team är i slutfasen av planeringen av ett härligt content marketing-projekt som rör sig inom den härligt världen av poledance, eller poleakrobatik. Under februari kommer vi fyra i teamet att driva projektplanen med aktiviteter, teman och ämnesområden för att nå våra högt uppsatta mål. Jag har redan varnat familjen om att jag inte kommer sova så mycket under februari. Att de kommer få stega tillbaka för poledance under en månad. Att säga det var inte direkt populärt, men jag har gett stora löften om vad som kommer att erbjudas när jag är klar med min utbildning.

Min redan korta nattsömn kommer alltså bli än kortare. Härligt! Kanske ska köra ett projekt pararellt; zombiepole.se
Jag tycker att vi har lyckats med projektets storlek om man viktar det mot teamet och de styrkor och svagheter vi har i gruppen. Vi kommer få ligga i för att få ihop all text, bilder och videos, tävlingar och hemsidan men det är helt klart inom räckhåll. Det måste gå. Det är det här vi vill göra. Det är det här vi ska göra.

Det kommer att landa rätt mycket projektmaterial på den här bloggen. Med lite tur kan man få se mig på en stång göra Batman, Hobbit eller Superman, tre härliga poledance ställningar jag kan relatera till.

Content Marketing planering för PoleBuddy.se

PoleBuddy

PoleBuddy

Leave a Reply

Your email address will not be published.