AntiDATA – Luke Rhinehart

Posted by | November 24, 2013 | Medieinstitutet Stockholm | No Comments

Vi pratar väldigt mycket om att samla DATA i klassen. Föreläsarna pratar väldigt mycket om vikten av att samla DATA. Och det gör vi. Hela tiden. Det är facebookgrupper som bombas sönder med bra-att-ha länkar, pdf:er och bloggtips. Inget ont i det. Jag gillar det. Men det stressar en som tusan. Hur ska man hinna ta del av allt! Något som är omöjligt om vill hinna med allt det andra i sitt liv. Som livet själv.

Men vad ska man göra när det, som jag tidigare nämnt ett flertal gånger, är i DATAT min framgång ligger. Om ett år kommer vi vara grymma på det här med att segmentera olika saker in i evigheten. Vi kommer kunna plocka fram små, små saker som betyder en massa i det stora hela. Att peka på stora variabler och trender som gungar hela skepp. Jag ser fram emot att med styrka i rösten och lugna knän kunna prata statistik, strategi och estimater flytande. Jag gör verkligen det. Hela jag känner att jag har hamnat på rätt ställe. Att det här som jag gör nu passar perfekt in med jag har gjort tidigare, och med det jag vill göra framåt.

Jag vet också att jag kommer skrika SKIT I DATAT ett par gånger det här året som kommer. Jag vet att jag kommer stå där med en stor, kanske röd, T6:a i näven och fråga vem som vill utmana kastet.

The Dice Man

Ibland vill man bara gå framåt. Ibland vill man att något annat får ta kontroll. Släpp loss kraften och följ med i ödets strömmar.

Dice Man

Dice Man

Leave a Reply

Your email address will not be published.