Andreas Rosell listar sina favoriter.

Posted by | November 16, 2013 | Outside | No Comments

Ok. Ni kanske har läst att jag tampas med ett par andra Andreas Rosell när det gäller att synas på första sidan av SERPEN. Jag konkurrerar tyvärr också med mig själv vilket jag är smärtsamt medveten om och funderar på att göra något åt. Men det tar vi en annan gång. Här kommer alltså ett inlägg om mig och mina topp fem-listor. Ni kanske får en lite bättre känsla av vad jag är för person, även om det är det sekundära målet med inlägget. Ett bra sekundärt mål dock.

Så varsågoda. Här kommer en alldeles egoboost. Listorna är föränderliga och gäller oftast bara för stunden. Som en lista bör. Det kommer att fyllas på med listor som kommer att taggas med Andreas Rosell – listar.

Andreas Rosell topp 5 – spelningar

 • Foo Fighters, Nalen 2011. Exklusiv klubbspelning för 500 pers. Två galna timmer.
 • Refused, Kafé 44 199?. Den lilla lokalen var knökfull och efter ett tag visste man inte vad som var upp och ner längre. Här någonstans upptäckte jag värdet i att röja till spelningar.
 • Ed Harcourt, Debaser Medis 2012. Karln är ett geni med en pipa.
 • Damien Rice, Circus 2011. Karln är ett geni med en pipa.
 • Punkbandet som jag inte vet namnet på, Emmabodafestivalen 1995. Gjorde min första riktigt ordentliga stagedive

Andreas Rosell – topp 5 – besökta städer

 • Tokyo 2011. Staden är rubbad på det mest fantastiska vis. Varför ha en tråkig orange vägkon när man kan ha en knasig figur som gör samma jobb?
 • New York 2010. No comments.
 • London forever. London är staden som ligger mig mest om hjärtat. En stad jag alltid kommer återkomma till. En stad jag träffade min kärlekt. En stad som har gjort mig till den jag är idag. Kan läggas första eller inte på listan alls.
 • Paris 2013. Har alltid varit lite skeptisk till Paris men i år motbevisade staden mig när det gäller allt.
 • Nice 2009. Promenaden utmed havet är grym.

Andreas Rosell – topp 5 – band/artist

 • Ed Harcourt – Det är något med honom som verkligen fångar mig.
 • [Ingenting] – det något med bandet som verkligen fångar mig. Smärtan.
 • Britta Persson – Jag tycker att hon är så galet underskattad.
 • Jonsi – tröttnar aldrig på hans stämma.
 • Coldplay – bara så grymt bra.

Andreas Rosell – topp 5 – foton

Andreas Rosell i London

Andreas Rosell i London

Andreas Rosell på landet

Andreas Rosell på landet

Andreas Rosell och hatten

Andreas Rosell och hatten

Andreas Rosell och 666

Andreas Rosell och 666

Andreas Rosell i Tokyo

Andreas Rosell i Tokyo

Leave a Reply

Your email address will not be published.