När 2013 går mot sitt slut blir allt en nedräkning

Posted by | December 17, 2013 | Medieinstitutet Stockholm, Outside | No Comments

Jag gillar tanken på att jag om sju dagar kommer smyga runt husknuten för att agera tomte åt släkten. I det stora sällskapet kommer det finnas två små själar som fortfarande tror på mannen i röda kläder och med den stora säcken. En av dem är min son. Jag längtar till att få se hans uttryck när jag kommer. Om jag kan se något genom det stora vita skägget.

Jag älskar tanken på att… det är ett par dagars vila snart. Även om hemläxorna ligger där i bakgrunden och spökar. Men jag ska iväg med familjen. Jag ska åka tåg söder ut, och sen längre söderut, till Hurva över nyår. Ett vägsjäl vid en åker med stora snurror långt bort i horisonten. Där ska jag finna ro och ladda upp inför det stora året som kommer.

Jag ser lite ängsligt fram emot min trettiofemårsdag om två dagar. Halvvägs till sjutti. Vad betyder det? Trettio år kvar att jobba. SHIT. Panik. Är det för många eller för få? Jag har inte bestämt mig ännu.

Jag ser fram emot provet imorgon. Känner mig förberedd och kunnig inom området. Det handlar om display, digitala kanaler, estimater, e-postmarknadsföring, affiliates och konverteringsstrategier. Och lite annat ovanpå det.

Jag längtar till om ett par timmar. Då är jag klar med mina insatser i Värtahamnen. Rekryteringsmyndigheten får tuffa på utan mig. Det har varit med skräckblandad förtjusning jag har spenderat mina nätter här. En ocean av egen och hyfsat fri tid. En paus från det verkliga livet och en chans att samla tankar. Få ner idéer på “papper”. Men det gör ont ont att inte få säga god natt till han där hemma. Till familjen. Att inte få krama om sin sambo. Men som sagt var. Om ett par timmar är allt över.

Leave a Reply

Your email address will not be published.